Actueel

Woensdag 8 juni 2016

Team Diabetes Centraal en patiënten in actie tijdens de JDRF One Walk

JDRF One Walk

Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse JDRF One Walk plaats bij Slot Zeist. Bij dit evenement draait het om één doel: stappen zetten voor een wereld zonder type 1 diabetes!

Ruim 800 mensen, waaronder diabetesverpleegkundigen, kinderartsen én patiënten van Diabetes Centraal, liepen mee met deze symbolische wandeling van 3 kilometer met als thema: van Type één naar Type géén. Familie, vrienden en kennissen van patiënten sponsorde de wandeling met allerlei leuke acties. Het team van Diabetes Centraal deed uiteraard ook mee. De acties vanuit patiënten en het team hebben geresulteerd in het mooie sponsorbedrag van € 5.733!

Naast het meelopen met de One Walk stond Diabetes Centraal met een kraam op de informatiemarkt.

 

Dinsdag 1 maart 2016

Femke in het zonnetje tijdens Complimentendag

Complimentendag Femke

Dinsdag 1 maart was het Nationale Complimentendag. Femke Edelbroek, doktersassistente bij Diabetes Centraal, werd op deze dag verrast met een mooie bos bloemen die ze kreeg naar aanleiding van onze vraag op Facebook 'wie van onze medewerkers verdient het om extra in het zonnetje gezet te worden?' Femke kreeg een aantal mooie reacties, waaronder van Marloes: 'Sommige kinderen komen zelfs expres iets te vroeg voor de afspraak zodat ze haar even kunnen zien!'

 

Eerdere nieuwsberichten

Diabetes Centraal in de media